Over mij

Mijn naam is Roy van Herreveld, geboren in 1976 in de kop van Noord-Holland, maar opgegroeid in Almere. Mijn hele leven ben ik al in beweging, sport ik, ben ik actief bezig met wat ik leuk vind. Diverse sporten zijn inmiddels al de revue gepasseerd, zoals: voetbal, Shorinji Kempo (een Japanse krijgskunst), fitness, tennis en triathlon. Altijd even fanatiek maar nooit als topsporter. Al komt het leven van een triathleet daar wel erg dicht bij in de buurt. Op een gegeven moment wilde ik iets anders in de sport betekenen, behalve als atleet of deelnemer. Het duurde echter wel tot 2016 voor ik erachter kwam dat sportmassage hetgeen was dat ik zocht. Maar ook dit doe ik met dezelfde passie als dat ik de sport bedrijf.

Op sportief vlak heb ik mijn mooiste momenten beleeft met triathlon. Al is het winnen van een tennistoernooi ook niet verkeerd. Mijn eerst hele triathlon (3,8 km zwemmen, 180 km fietsen en een marathon lopen) deed ik in 2004. Helaas kreeg ik in de winter van dat jaar een hernia en moest gedwongen rust nemen. Ik ben dan ook erg trots dat ik mijn lichaam op tijd fit heb gekregen om in 2005 mijn 2e hele triathlon te kunnen volbrengen. Uiteindelijk heb ik 3x de hele afstand volbracht, 1x de halve en vele malen de olympische of kwart afstand.

Tegenwoordig doe ik nog aan padel en tennis, waar ik jaarlijks deelneem aan competitie en toernooien, en mountainbike ik regelmatig in de bossen in en rond Almere.

Begin 2017 heb ik DZK Sportzorg opgericht om sporters en niet-sporters beter van dienst te kunnen zijn, en tevens  om meer beroepsmatig bezig te kunnen zijn met masseren. Jaarlijks volg ik diverse opleidingen en cursussen om mijn kennis en vaardigheden up-to-date te houden en te vergroten, zodat ik jou de beste zorg kan bieden.